Kakės Makės košė – ar įmanoma sugadinti nesugadinamus dalykus? 2


Aš visada galvojau, kad sugadinti tam tikrų dalykų neįmanoma. Na, pavyzdžiui – aš neįsivaizduoju, kaip neteisingai išvirti kietą kiaušinį. Arba kaip neskaniai išvirti dešrelę (su sąlyga, kad pati dešrelė – teisinga). Avižinių dribsnių košė man visada atrodė kaip vienas iš tų dalykų, kurių pagaminti neteisingai irgi neįmanoma. Bet šiandien sužinojau – kad neįmanomų dalykų nėra. 🙂

Taigi, pristatau jums mūsų Kakės Makės avižinių dribsnių košės bandymus.

Kakės Makės košės gaminimas itin paprastas: atidarai indelį, įpili verdančio vandens iki pažymėtos linijos, pamaišai – ir po 2 minučių galima valgyti.

IMG_3876

Tokia košė indelyje gali labai praversti jei pramiegojote, skubate ar vėluojate – ją galima tiesiog pasiimti su savimi ir suvalgyti pakeliui. Pravers jei tingit plauti puodus – nes čia jų neprireiks. Galų gale – pravers, jei keliaujate ir turit ribotas galimybes gamintis maistą. Nes reikia tik verdančio vandens, kurio lengvai gausite bet kurioje kavinėje ar kavos automate.

Bet čia visas Kakės Makės košės gerumas ir baigėsi. Nes patogios pakuotės nepakanka. Reikia dar, kad vaikai malonėtų suvalgyti tos pakuotės turinį.  Todėl turi būti ne tik patraukli išvaizda, bet ir geras skonis. O Kakės Makės košės skonis – švelniai tariant, nekoks. Toks įspūdis, lyg ir į vandenį būtų įpilta dribsnių ir tiek. Košė tiesiog prėska, beskonė. Kelis kartus tikrinau etiketę, negalėdama patikėti, kad sudėtyje yra ir pieno miltelių – pieno ten nė iš tolo nesijautė. Po pirmo šaukšto košės nebevalgė nei vienas iš trijų vaikų. Nevalgė net ir pats mažiausias, kuris šiaip jau įpratęs prie tokio pusiau beskonio maisto, nes ribojam jam ir druską, ir cukrų. Vyriausias sūnus dalykiškai paaiškino, kad „indelis gražus, bet košė neskani – tėčio verdama daug geresnė“.

IMG_3870

Sudėtis: pilno grūdo AVIŽINIAI DRIBSNIAI (80 %), lieso PIENO MILTELIAI, cukrus. Jeigu pasirinksite Kakės Makės košę su braškėmis, tai papildomai dar į sudėti įeis džiovintos braškės (2,1 %), druska ir kvapioji medžiaga. Gaila, kad neaišku kokia ta kvapioji medžiaga.

Ir principo – sudėtis yra gera, jokių kenksmingų priedų nesimato.

Kaina: 0,69 Eur už indelį.

Kur pirkti: Visuose didžiuosiuose prekybos centruose ir Barboros el. parduotuvėje.

Mamalogo balas: 1 iš 5. Ir tas vienintelis balas skirtas pakuotės dizaineriui, kuris savo darbą padarė puikiai – pakuotė atrodo be priekaištų, tikrai traukia vaikų akį. Ir šiaip būtų labai patogi – jeigu ir pakuotės turinys būtų atitinkamas.

Kaip visada, būčiau dėkinga, jei komentaruose pasidalintumėte kaip jūsų vaikai įvertino šią košę. Gal maniškiai tiesiog per daug išrankūs?

IMG_3872

prisijunkite-prie-musu-240

Komentarai


Parašykite komentarą

2 thoughts on “Kakės Makės košė – ar įmanoma sugadinti nesugadinamus dalykus?

  • Robertas

    Nupirkau tris indelius su braskemis. Sunus pats taise ir tris rytus is eiles tik sia kose ir valge, nereikejo net raginti, nors siaip nera kosiu megejas.Sake labai skanu. Versijos be uogu dar neragavom, nieko negaliu pasakyti. Siaip avizine kose be kokiu priedu (uogu, jogurto) tikrai nera skani, nemanau, kad vaikai megtu.

  • Deva

    Košės nebandėm, bet bandėm varškės kremą su žėlė rutuliukais… Labai blogai… Žėlė rutuliukai savo struktūra ir forma man panašūs į netikrą ikrą, tik burnoj lieka plėvelė/apvalkalėlis. Želė skonis ir neaiškus: nei tai vaisių nei tai gumos. Dukra tik šiek tiek paragavo, o aš nuvalgiau varškės kremą, kurs nebuvo niekuo ypatingas. O kas nutiko su žėlė? Iškeliavo ten, kur ir priklauso – šiukšlinę! Geriau jau būtų ši veikėja likusi knygutėse…